arnaud-mariat-M6Bif4fTIjo-unsplash.jpg
 

Buiten

De natuur heeft een positieve werking op lichaam en geest. Buiten zijn activeert een open en creatieve manier van denken, voelen en handelen. Zo kom je letterlijk en figuurlijk beter in beweging, op een ontspannen manier. 

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

In verbinding met de natuur is het makkelijker om jezelf te onderzoeken. Daarbij kan de omgeving als inspiratiebron dienen. 

​Een wandelsessie kan fijn zijn om bij je zelf in te checken. In een natuurlijke omgeving reflecteren op je ervaringen en vooruit blikken op de toekomst werkt erg prettig. Het is natuurlijk altijd goed om er even tussenuit te stappen en met jezelf en de natuur te verbinden.

 

op Expeditie 

Meerdaagse programma's in de natuur hebben een nog groter effect op ons welzijn. Een stimulerend programma in een natuurlijke omgeving kan enorm vruchtbaar zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd kan het als een heerlijke actieve vakantie voelen. 

patrick-carr-mebUICV3nbc-unsplash.jpg

Door jezelf uit te dagen, leer je jezelf nog beter kennen. Op de grens van je comfort zones groei je als mens.

Avontuur activeert een open mind en wakkert je levensenergie aan. Met jezelf bezig zijn kan (ont)spannend én leuk zijn.

Daarom ga ik als gids graag met groepen op pad. Zo werk ik oa voor Wild By Nature, waar je tijdens de expeditie naast het persoonlijke avontuur, ook met natuurherstel bezig bent. Zelf organiseer ik een bijzonder programma in in Berovo, Noord-Macedonië. Daar nodig ik je uit voor een buitengewone ervaring in een onbekende wereld.

 

in je Binnenwereld

elijah-hiett-xRr9Lz3xfYs-unsplash_edited

Wat er ook in de buitenwereld gebeurt, het gaat erom wat jij in jouw binnenwereld ervaart. Het zijn de bewuste en onbewuste belevingen die jouw gedrag en gemoed beïnvloeden. Om meer grip te krijgen op je eigen leven, helpt het om jouw eigen natuur te onderzoeken. 

Coaching, therapie, expedities en retraites met meditatie, lichaamswerk of ceremonies en talloze andere manieren om met jezelf bezig te zijn. Allen beogen ze dat je bewuster wordt van je binnenwereld en een betere relatie met jezelf ontwikkelt. 

​Het avontuur van je eigen binnenwereld ontdekken kan spannend, kwetsbaar, bijzonder en schitterend zijn, wanneer je daarvoor openstaat. Psychedelische trips kunnen hier ook ondersteunend in zijn, omdat ze jouw onderbewuste inzichtelijker kunnen maken. Daarnaast faciliteren ze in het creëren van openingen en nieuwe verbindingen. Op verzoek begeleid ik je ook in deze bijzondere binnenwereld ervaringen.