top of page
arnaud-mariat-M6Bif4fTIjo-unsplash.jpg

Buiten

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

De natuur heeft een positieve werking op lichaam en geest. Buiten zijn activeert een open en creatieve manier van denken, voelen en handelen. Zo kom je letterlijk en figuurlijk beter in beweging, op een ontspannen manier in een inspirerende omgeving.

​Een wandelsessie kan fijn zijn om bij jezelf in te checken. In de natuur reflecteren op je ervaringen en vooruit blikken op de toekomst werkt erg prettig. Het is altijd zinvol om er even tussenuit te stappen, bij dingen stil te staan en op een verfrissende manier met jezelf te verbinden. 

op Avontuur 

Meerdaagse programma's in de natuur hebben een nog groter effect op ons welzijn. Een stimulerend programma in een natuurlijke omgeving kan enorm vruchtbaar zijn wanneer je uitgebreid ontkoppelt van je dagelijks leven.

patrick-carr-mebUICV3nbc-unsplash.jpg

Door jezelf uit te dagen, leer je jezelf beter kennen. Op de grenzen van je comfort zones groei je als mens. Avontuur activeert een open mind en wakkert levensenergie aan. Met jezelf bezig zijn kan (ont)spannend, leuk én inspirerend zijn.

Sinds 2020 begeleid ik groepen in de natuur. In 2024 organiseer ik het volgende:

  • 12-17 Mei in de fjorden van Zweden het Nature of Self programma in samenwerking met Mountain Medicine

  • meer data volgen..

Wil je hier meer over weten, op de hoogte blijven of een avontuur en samenwerking op maat ? Stuur me een bericht of schrijf je in voor de nieuwsbrief hieronder.

in je Binnenwereld

elijah-hiett-xRr9Lz3xfYs-unsplash_edited

Het leven wordt in de buitenwereld geleefd en in je binnenwereld beleefd. Het zijn de bewuste en onbewuste ervaringen die jouw gedrag en gemoed beïnvloeden. Om meer grip te krijgen op je eigen leven, helpt het om jouw innerlijk landschap te kennen. 

​Het avontuur van je eigen binnenwereld ontdekken kan spannend, kwetsbaar en bijzonder zijn. Naast hypnotherapie kunnen innerlijke reizen ondersteund door psilocybine paddestoelen ook inzichtelijk werken en veranderingen faciliteren. De geest opent, verruimt,  waardoor nieuwe verbindingen en andere perspectieven kunnen ontstaan. 

Als professionele en ervaren gids bied ik ook hierin begeleiding.

bottom of page