top of page
arnaud-mariat-M6Bif4fTIjo-unsplash.jpg

Buiten

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

De natuur heeft een positieve werking op lichaam en geest. Buiten zijn activeert een open en creatieve manier van denken, voelen en handelen. Zo kom je letterlijk en figuurlijk beter in beweging, op een ontspannen manier. Waarbij de omgeving ook als inspiratiebron kan dienen.

​Een wandelsessie kan fijn zijn om bij jezelf in te checken. In een natuurlijke omgeving reflecteren op je ervaringen en vooruit blikken op de toekomst werkt erg prettig. Het is natuurlijk altijd goed om er even tussenuit te stappen en met jezelf en de natuur te verbinden.

op Avontuur 

Meerdaagse programma's in de natuur hebben een nog groter effect op ons welzijn. Een stimulerend programma in een natuurlijke omgeving kan enorm vruchtbaar zijn en tegelijkertijd als een lekkere actieve vakantie voelen. 

patrick-carr-mebUICV3nbc-unsplash.jpg

Door jezelf uit te dagen, leer je jezelf beter kennen. Op de grenzen van je comfort zones groei je als mens. Avontuur activeert een open mind en wakkert levensenergie aan. Met jezelf bezig zijn kan (ont)spannend, leuk én inspirerend zijn.

Als ervaren en gecertificeerd gids ga ik graag met groepen de natuur in. In 2023 organiseer ik twee eigen retraites: 

 

  • in de bossen van Zweden het Nature of Self programma met Jorn van Mountain Medicine

  • in de bergen van Noord-Macedonië het Mavrovo programma met hikes, meditatie, ademwerk, en kampvuur sessies

 

Voor beide avonturen nodig ik je uit voor een buitengewone ervaring in een wonderlijke omgeving.

in je Binnenwereld

elijah-hiett-xRr9Lz3xfYs-unsplash_edited

Wat je ook in de buitenwereld meemaakt, je beleeft het in jouw binnenwereld. Het zijn de bewuste en onbewuste ervaringen die jouw gedrag en gemoed beïnvloeden. Om meer grip te krijgen op je eigen leven, helpt het om jouw innerlijk landschap te verkennen. 

​Het avontuur van je eigen binnenwereld ontdekken kan spannend, kwetsbaar en bijzonder zijn. Naast hypnotherapie kunnen innerlijke reizen ondersteund door psilocybine paddestoelen ook inzichtelijk werken en veranderingen faciliteren. Ze stimuleren hersenverbindingen waardoor openingen en nieuwe perspectieven kunnen ontstaan. 

Als professionele en ervaren gids bied ik ook hierin begeleiding.

bottom of page