top of page

Werkwijze

Werkwijze

Integratief

Integratief werken houdt in dat ik me richt op bewezen effectieve manieren van jou begeleiden. Daarin verweven zitten elementen van de positieve psychologie, psychodynamica, hypnose, NLP, CGT, systemische en cliëntgerichte benaderingen.

Ik luister, spiegel en bevraag je, tot we de kern hebben. Daarbij bied ik oefeningen aan die je helpen om stappen te zetten. Wat voor jou het beste werkt, daar stuur ik op.

In jouw zelfonderzoek betrekken we alle relevante dimensies van jou als mens; het denken, voelen, handelen, en ook je fysieke, sociale en eventueel spirituele welzijn.

Verder help ik je jouw onderbewuste te benutten om openingen te vinden in patronen en nieuwe mogelijkheden te creëren in relatie tot jezelf en anderen.

 

Wanneer je meer grip, ruimte, energie en inspiratie ervaart, geniet ik met je mee. Op een gegeven moment kan je zelf verder, en tegelijkertijd ben je altijd welkom om weer even in te checken.

22.10.2020-Coach Henk_K6A9225.jpg

De sessies

Tijdens de eerste sessie maken we kennis en kom je er achter of je bij mij goed zit. Jij deelt waar je mee rondloopt, wat je daar lastig aan vindt en hoe jij het anders wilt. Ik help je de dingen verder te onderzoeken en veranderen zodat je je al snel beter voelt. 

Een paar sessies kunnen voldoende zijn om in beweging te komen. En wanneer je de smaak te pakken krijgt, kan je nog veel meer bereiken.

Mijn verhaal
22.10.2020-Coach Henk_K6A9165.jpg
Mijn verhaal

Ik ben Henk, nieuwsgierig, avontuurlijk en vrijgeestig. En ik vind rust, ruimte en vrijheid belangrijk om te voelen. Zo beweeg ik het lekkerst door het leven.

 

Dagelijks verwonder ik me om de mens en onze natuur. Mijn fascinatie voor de psyche heeft me al tot drie masters en vele andere inspirerende activiteiten geleid. De wisselwerkingen tussen de psyche, ons lichaam en onze omgeving houden me vooral bezig. Moeilijke fases in mijn leven hebben me daar meer bewust van gemaakt. Tegenwoordig speel ik er steeds meer mee. En in mijn werk en studies krijgen die wisselwerkingen natuurlijk ook de nodige aandacht. Ik geniet er gewoon van om mezelf en anderen te zien groeien, ervaringen uit te wisselen en zo het leven te delen. 

Ik ga dus graag samen op pad, beweeg veel en sta soms even stil. En wonen in de bergen of bossen, is eigenlijk wat ik het liefste wil. 

Ervaringen van anderen
Ervaringen
bruno-perrin-uzwTVzXqZcg-unsplash.jpg

Elien, 31

"Ik wilde meer mijn eigen koers bepalen, in plaats van me laten leiden door behoeften van anderen of gebeurtenissen waar ik weinig controle over had.

Ik wilde dichter bij mezelf blijven. 

Dankzij Henk kan ik beter woorden geven aan de dingen die ik ervaar en nodig heb. Ik leef nu echt vanuit mijn eigen behoeften."

bottom of page